За загальноприйнятим міжнародним оцінками даний сорт хмелю можна віднести до гірко-ароматичного високосмольному типу хмелю з співвідношенням кислот бета до Альфи 0,5-0,6, що характеризує його як сорт гіркого типу. Однак невисокий вміст когумулона в складі альфа - кислот, наявність Фарнезе в ефірному маслі і співвідношення гумулен до каріофілену більше 3 - характерно для ароматичних сортів хмелю. Використовується як хміль подвійного призначення, як для гіркоти, так і для аромату і надає пиву приємну благородну гіркоту. Аромат можна охарактеризувати як пряно - квітковий з солодким фруктовим тоном.
Total resins 18–20%
Alpha acids 4–5%
Beta acids 7–8%
Cohumulone in the alpha acids 28–32%
Colupulone in the beta acids 48–52%
Essential oil content 0,5–1,0
Myrcene 60–80%
Caryophyllene 5–6%
Farnesene 5–10%
Humulene 12–13%